Schoonmaak Onderneming Nederland geniet in Breda en omgeving veel bekendheid. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf en sinds 1990 actief bij vele opdrachtgevers in het zuiden van het land.

Inmiddels is Schoonmaak Onderneming Nederland, gevestigd in Breda, uitgegroeid tot een bedrijf met circa 130 gemotiveerde medewerkers. Op efficiënte wijze verzorgen wij het schoonmaakonderhoud in kantoren, banken, scholen, praktijkruimten, showrooms, winkelcentra, sportcomplexen, industriecomplexen, horeca, musea, trappenhuizen en voor VVE’s (Verenigingen Van Eigenaren).

Onze medewerkers worden ingezet voor diverse soorten opdrachten. Als u voor de reguliere schoonmaak in Breda of omgeving een partner zoekt, bent u bij Schoonmaak Onderneming Nederland aan het beste adres. Wij werken uitsluitend met professionele schoonmaakmiddelen die voldoen aan het laatste milieueisen en die zijn voorzien van het Europees Eco-label

Vanzelfsprekend nemen de medewerkers van Schoonmaak Onderneming Nederland te Breda de huisregels in acht die bij u gelden.

Spreekt de service die Schoonmaak Onderneming Nederland u kan bieden aan, dan kunt u uw gegevens invullen bij “contact” of contact opnemen met het kantoor van Schoonmaak Onderneming Nederland in Breda. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.